HBŽ Politika

Za predsjednika Mladeži HDZ-a BiH HBŽ izabran je Ante Tadić iz Tomislavgrada

Konstituirajuća sjednica Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Hercegbosanske županije održana je prošlog četvrtka u stranačkim prostorijama u Tomislavgradu na kojoj je izabrano novo vodstvo ŽO Mladeži HDZ BiH HBŽ.

Za predsjednika Mladeži HDZ-a BiH HBŽ izabran je Ante Tadić (Tomislavgrad), a za dopredsjednike Ivana Krželj (Livno), Tadija Gašpar (Tomislavgrad) i Marija Romić (Kupres). Tajnica ŽO Mladeži HDZ-a BiH je Maja Damjanović (Glamoč), a za rizničara je izabran Danijel Perković (Livno). 

”Održavanje redovitih sastanaka, izvješća o radu Općinskih odbora, rad na terenu i mnoge druge aktivnosti rezultirale su time da se danas u općinskim vijećima svih općina na području Hercegbosanske županije nalazi veliki broj mladih ljudi iz reda Mladeži HDZ BiH. Treba istaći da su iz reda Mladeži HDZ-a BiH danas dva ministra u Vladi HBŽ, načelnik općine Kupres, šest izabranih vijećnika u Općinskom vijeću Tomislavgrad, dok je u Livnu kandidat iz reda mladeži za Općinsko vijeće osvojio najveći broj glasova na posljednjim lokalnim izborima. ” – istaknuo je među ostalim Ante Tadić novoizabrani predsjednik ŽO Mladeži HBŽ. 

Iduća aktivnost Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH HBŽ je priprema za predstojeću izbornu skupštinu Mladeži HDZ-a BiH koja će biti održana koncem veljače u Mostaru.

www.tomislavnews.com/L.K.