TG Gospodarstvo

ZAJEDNO SMO JAKI, GLAS MALIH BIZNISA VAS POZIVA : Sudbina naših firmi i naših radnih mjesta je u našim rukama

Sudbina naših firmi i naših radnih mjesta je u nasim rukama. Ako se sami ne izborimo za prava koja imaju sve firme u regiji, do prestanka COVID-19 krize većina firmi će proglasiti bankrot, a radna mjesta će nestati. Obvezno se registrirajte, podržite ovu borbu i budite heroj koji će spasiti sva radna mjesta u firmi
Mi nismo politička organizacija, nemamo političkih interesa. Mi samo želimo zaštiti obitelji 262.000 radnika koji će ostati bez posla, jer to je 262 tisuće obitelji, blizu 800.000 građana BiH.

Zatrpajmo ih zahtjevima, to je naša jedina šansa!
Glas Malih Biznisa je osnovan u cilju pružanja podrške malim biznisima koji se nalaze u teškom položaju zbog novonastale cjelokupne situacije u BiH, regiji i cijelom svijetu.

Mi nismo nepismeni, neobrazovani, nesposobni kako nas svi gledaju jer smo previše mali. Jer smo ugostitelji, pekari, mljekari, mesari, krojači, trgovci, ljekarnici, reklamni stručnjaci, građevinari, konzultanti, bravari, limari, tokari, burekdžije, najamni radnici…
Gradeći svoje biznise, doktorirali smo ekonomiju, računovodstvo, pravo, komunikacije, proizvodnju, organizaciju poslovanja, krizni menadžment, specijalizirani smo za borbu protiv nepravde.
U BiH ima:
• 27.595 malih firmi
• 48.000 obrta
• cca 350.000 zaposlenih
Zajedno činimo 85% svih pravnih osoba u BiH i naš glas mora biti snažniji od svih, jer naša snaga može promijeniti kompletan sustavmu ovoj zemlji.
Pozivamo vas da napravimo bazu firmi za peticije i zahtjeve na svim razinama. Baza je u formi web stranice tako da mogu popunjavati i oni koji nisu na Facebook, a nalazi se na linku:
https://glasmalihbiznisa.info

Pozovite sve koji se bave biznisom, zanatom, kućnom radinošću. ..
Pozovite sve koji su svjesni da država ništa neće uraditi za nas, koji su teško došli do svega što imaju. Pozovite i uposlenike firmi koje ne rade, koji su ostali ili će ostati bez posla. Pozovite sve koji žele sigurnije sutra i koji se ne boje dati sve od sebe, pa i život, da bar naša djeca žive u boljoj, pravednijoj i organiziranijoj državi od ove koju imamo.
Ako se sami ne izborimo za prava koja imaju sve firme u regiji, do prestanka COVID-19 krize većina firmi će proglasiti bankrot, a radna mjesta će nestati. Obvezno se registrirajte, podržite ovu borbu i budite heroj koji će spasiti sva radna mjesta u firmi!

www.tomislavnews.com/Izvor: Glas Malih Biznismena