TG Čestitke

ČESTITAMO I SRETNO! Stomatološka služba Doma zdravlja Tomislavgrad danas ispraća dvije kolegice, Delfu Nevistić i Majdu Selimović, u žetvu plodova višegodišnjeg rada

“Osmjeh ne košta, a pruža tako mnogo! On obogaćuje onog tko ga prima, a ne osiromašuje onog tko ga daje.” (E. W. Reiller)

Stomatološka služba Doma zdravlja Tomislavgrad danas ispraća dvije kolegice, Delfu Nevistić i Majdu Selimović, u žetvu plodova višegodišnjeg rada nakon 40 godina rada i pružanja osmijeha pacijentima i kolegama.
Obje su ih krasile dobrota i dostojanstvo, predan rad i želja za nesebičnim prenošenjem znanja, ali u ovih 40 godina rada najviše su donosile osmijehe i suze radosnice u duvanjske obitelji, naravno, svaka na svoj način.
Naša Delfa je svojim spretnim rukama i smislom za estetiku uljepšala tisuće osmijeha malih i velikih Duvanjki i Duvnjaka.
Delfini aparatići, mostovi i proteze učinili su da se nama dragi ljudi bolje osjećaju i ljepše izgledaju. To je žena koja je obogatila naše živote svojom skromnošću i kvalitetnim savjetima, a kojoj nikad nije bilo teško uzeti novi rad ili korigirati postojeći, kao da je tek na početku karijere s onom željom i žarom u očima. Najvjerojatnije bi i danas uzela završavati koju protezu ili aparatić da smo joj dopustili…

Naša Majda je na malo drugačiji način unosila radost u duvanjske obitelji. Posljednjih 6 godina Majda je bila član Stomatološke službe, ali prethodne 34 godine Majda je brinula da njene sugrađanke na svijet donesu živu i zdravu djecu. Koliko li su samo duvanjskih beba primile nježne ruke ove plemenite žene koja je bila predodređena za ovaj lijepi poziv. Majde nema na obiteljskim fotografijama duvanjskih obitelji, a svjedočila je mnoštvu najljepših i najvažnijih trenutaka, bila je prvo što su djeca ugledala kad su došla na svijet i svaki dan je gledala kako nove, velike i male duvanjske obitelji sretno odlaze kući sa svojim bebicama.

“Pronađi nove svjetove i istkaj im nebo. I podari im zrak da žive i da dišu i da ožive.” (M. M. Antić)

Danas kad se spremate za novi početak u životu, nastavite pružati osmijeh i prijateljsku ljubav i drugim ljudima kao što ste nama pružile, na kojima smo vam neizmjerno zahvalni.
Sa željom da uživate u zasluženoj mirovini, ostvarite sve ono za što do sada niste imale vremena!
Vaša Zubna!

www.tomislavnews.com