TG Sport

KOŠARKA TG: Rezultati odigranih utakmica HKK “Tomislav” i najava idućih

U subotu 11. prosinca u okviru VIII. kola Lige mladih KSHB ekipa HKK Tomislava gostovala je u Prozoru kod ekipe HKK Rama.

Na teren su istrčali selekcija predkadeta, kadeta i juniora. Nažalost sve tri kategorije su poražene, predkadeti rezultatom 69:29, kadeti 83:39, te juniori 90:62. Valja napomenuti kako su ekipe Rame jedne od najboljih u svim kategorijama u Ligi mladih Košarkaškog saveza Herceg-Bosne i redovni sudionici završnice državnog prvenstva BiH.
Seniori su bili uspješni u VIII. kolu Košarkaškog prvenstva Herceg-Bosne. Ovog puta na gostovanju u Busovači protiv istoimene ekipe upisali su pobjedu rezultatom 71:78.


U sljedećem IX. kolu Košarkaškog prvenstva Herceg-Bosne seniori su domaćini ekipi HKK Brotnja iz Čitluka. Utakmica se igra u nedjelju 19.12. s početkom u 17 sati.

Ovim putem pozivamo sve simpatizere i navijače da dođu i podrže naše dečke.

Također mlađe kategorije su isto tako aktivne u sklopu IX. kola Lige mladih Košarkaškog saveza Herceg-Bosne u subotu 18.12. dočekuju vršnjake iz Čapljine. Utakmice će se igrat u kategoriji predkadeta, kadeta i juniora, a utakmice su na rasporedu od 15:30 sati.

www.tomislavnews.com/HKK “Tomislav” Tomislavgrad