TG Vijesti

DOBRO vam jutro iz sunčanog Tomislavgrada!

Temperatura je 19 stupnjeva C, puše lagani vjetar, a nabo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, ima tu i tamo oblačića, ali se sunce zarana probudilo i već ih dobrano rastjeruje.

Ugodno vam i blagoslovljeno jutro rano, sunčano, a ako se po jutru dan poznaje onda će biti lijep. A jutros smo i mi uranili poželjeti vam dobro jutro i malo vas raspoložiti, za razliku od jučer kada nismo imali interneta pa smo se javili tek oko 11,00 sati, ali vam ne stigosmo zahvaliti, zašto? Zato što vas je jako mnogo poslalo poruke, zvalo telefonom…što je s nama, zašto nema: “Dobro vam… jutro iz  Tomislavgrada!”. To nas iznenadilo, ali kada smo malo razmislili lako je bilo objasniti: kad navikneš na nešto ili nekoga to smatraš normalnim i, kao, ne znači vam mnogo, a tek kad to izgubite vidite koliko vam nedostaje! I mi navikli, bolje reći postali ovisni o internetu i radu na portalu, vjerojatno i vama, dragi čitatelji i poštovane čitateljice, koji ste  navikli uz jutarnju kavu vidjeti koju lijepu fotografiju i pročitati po koju rečenicu ohrabrenja, osjetili ste jučer kako nam nešto fali.

Nadamo se kako se to neće više događati i da ćemo svako jutro, kao jutros, poželjeti vam dobro jutro i radostan dan, pun ljubavi i mira, koje podijelite s drugima, jer što ih više dijelite oni se više množe!

www.tomislavnews.com