TG Vijesti

DOBRO vam oblačno, kišno i vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 6 stupnjeva C, puše jači vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim, teškim oblacima, kiša pada i ne misli prestati danas,  a sunce još spava.

Ugodan vam i blagoslovljen dan na početku radnoga tjedna, kišovit je i nekako tmuran, ali vi ne obraćajte pažnju na vrijeme kakvo vidite kroz prozor, ili gledate dok vozite, hodate, važno je da ste vi u miru i zadovoljni svojom nutrinom, ako je tako sve u redu, baš vas briga za vrijeme, kakvo god da je proći će. Treba se radovati kad pada kiša, jer će iza nje sigurnu ugrijati sunce, ali isto tako iza sunčanog vremena očekujte oblake i kišu. Tako je danima, godinama i stoljećima, ništa nije trajno, može biti dugovito, ali ne vječno. Vječna je samo ljubav koju u srcu nosite i radost koju oko sebe širite!

Pa s ljubavlju u srcu i mirom u duši, empatijom i uz zahvalnost Bogu na novom danu-najvećem daru, krenite hrabro u susret današnjem danu i s osmijehom na usnama širite dobro raspoloženje svuda oko sebe i nebo će se razvedriti i sunce ugrijati!

www.tomislavnews.com