TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i kišno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 5 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, ima malo vedrine na sjeveru, kiša pomalo pada, a sunce se još ne nazire.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, oblačan i kišan, a takav je već nekoliko dana, pa bi bilo vrijeme da kiša prestane, pa taman da baci i malo snijega, podburi, raščisti se ova nekakav mlakost, moljavčina. Ali, mi ne možemo vladati vremenom, malo i klimom općenito, ali zato možemo, trebali bi vladati sa sobom i svojim postupcima, djelima, svojim osjećanjima, a vrijeme i klimu prepustimo drugima.

Ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i prvu jutarnju kavu popili i na posao krenuli, ili još pijete i nigdje vam se ne žuri, zavirite u svoju nutrinu, preispitajte svoju savjest, pa ako je tamo sve skladno, onako kako želite, nemate razloga biti neraspoloženi, malodušni, upravo tomu suprotno.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com