TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i kišoviti nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 2 stupnja C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim kišnim oblacima, kiša pada, a sunce još spava.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, više  molitve i dobrih djela u došašću, a danas je početak druge nedjelje došašća, kada se pali druga svijeća, svijeća vjere. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i nakon buđenja još malo sanjarili u postelji ili uz jutarnju kavu s dragim osobama. Možda pijete sami, ali niste usamljeni, zaronili ste u lijepa i draga sjećanja, pa nakon kave nazvat ćete svoje drage, obitelj, prijatelje ili će oni nazvati, možda i posjetiti vas i dan će vam biti ispunjen dobrim raspoloženjem i zadovoljstvom.

Ako ne volite kišu, danas nije dan za šetnju, zato u toplom domu osmislite dan, možda u igri s djecom, unučadi, čitanjem dobre knjige, gledanjem odabranog programa na televiziji…

Sve što radite neka bude s ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, vjerom u ljepše i bolje dana, u Božje proviđenje ako se nađete u nezgodi, obuzme vas malodušje, u nadi i vjeri činite dobra djela, utješite one utjehe potrebne, s osmijehom na usnama širite radost i  dobre vibracije svuda oko sebe i dan će vam biti vedriji.

www.tomislavnews.com