HBŽ Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je minus 5 stupnjeva, puše povjetarac,  nebo nad duvanjskim krajem je šarovito, ima vedrine, ali i bijelih i svih oblaka, a sanjivo sunce nazire se kroz maglu iza dragih planina.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, mnogima je dan odmora, neće ići iz kuće na posao, a to ne znači da će mirovati u kući ako su zdravi, posebice ako su mladi, a dok se mladi izvuku iz tople postelje dobro će odjutriti i dan otopliti, pa će moći u šetnju, na brda, planine…što se svima preporučuje na ovome danu da ih bura malo propuše na visinama.

Nadamo se da ste se dobro naspavali i lijepo sanjali, a  nedjelja je nade u prvoj nedjelji Došašća već pri kraju, ali ne dajte nadi da vas napusti, neka je trajna i što bi čovjek bio bez nade u bolje dane, u bolje sutra. Ako pijete jutarnju kavu s dragim osobama u toploj ste prostoriji, nemate razloga biti neraspoloženi, ako ste zdravi i vaši bližnji zdravi, ma gdje bili, budite vedri i veseli u novom danu i zahvalite Bogu na tome lijepome daru.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, spremnošću pomoći drugima, pozitivnim mislima i s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com