TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i kišovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 7 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekrili su sivi oblaci, kiša pomalo pada, a sunce spava.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, blagdan, svetog Stjepana Prvomučenika spomendan-u duvanjskom kraju Stipanjdan. Za razliku od jučerašnjeg sunčanog, vedrog i toplo jutra i prijepodneva, jutros je dan nekako tmuran ili nam se tako pričinjava nakon jučerašnjeg božićnog slavlja koje je kod nekih potrajalo i do kasnih noćnih sati.

Važno je da ste veliki blagdan, rođenje Spasitelja, proslavili u ljubavi, u miru, dočekali s radošću i osmijehom susjede i prijatelje čestitare i da ste s iskrenim čestitkama i željama za blagoslovljen Božić i vi posjetili susjede i prijatelja ili ih nazvali telefonski. Nadamo se da ste upotpunili smisao i poruku  Božića odlaskom u domove onih siromašnih, starih ili bolesnih, a koji žive sami, da ste im uljepšali taj sveti dan, ako ne drukčije ono da na jedan dan osjete kako nisu sami, kako oko njih žive dobri i milosrdni ljudi. U tom smislu, u pomaganju potrebitima neka se nastave i sljedeći dani.

S tom željom, sa srcem punim ljubavi, pozitivnim misli, s osmijehom na usnama neka vam budu i svi idući dani blagdani.

www.tomislavnews.com