TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i kišovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 5 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, kiša od jučer ne prestaje, a sunce se još ne budi.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, za mnoge dan odmora i malo duljeg spavanja, a na ovome tmurnom vremenu nemate što ni raditi, pa je najbolje izležavanjem skratiti kišni dan. Ako vam se ne da ni spavati ni izležavati, pa ste već ustali iz postelje i pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama, zahvalite Bogu na još jednom danu-velikom daru u kojemu ćete raditi samo ono što volite i što će koristiti i vama i drugima, radite dobra djela, pomozite potrebitima, utješite one kojima treba utjeha. Nazovite svoje bližnje, drage prijatelje, upitajte ih za zdravlje i dan će vam biti ispunjen zadovoljstvom. Prvim vjesnicima proljeća koji se mogu vidjeti u svim prančiocima u gaju, u šumarcima ne smeta kiša, lijepo ih umiva, a zauzvrat one šire ugodan miris.

Sve što budete radili neka bude s ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom, pozitivnim mislima i s osmijehom na usnama širite vedrinu i radost svuda oko sebe.

www.tomislavnews.com