TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i kišovito nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 7 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim kišnim oblacima, a kiša pada, probila je zoru pa je očekivati da će padati cijeli dan, a sunce se još nije probudilo.

Ugodna vam i blagoslovljena nedjelja, dan molitva i odmora, a Nedjelja je muke Gospodnje, Cvjetna nedjelja – Cvitnica u duvanjskom kraju. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, ustali iz postelje zdravi, umili se u cvijeću prvi, pa sada pijete prvu jutarnju kavu, čiji se miris miješa s mirisom cvijeća i u domu i na polju, jer je pupoljaka i cvata na sve strane.

Tmurno je i nekako sanjivo jutro na Cvitnicu, kiša rominja, ali neka to ne bude razlog vašem neraspoloženju,  štoviše, kada je nebo oblačno vi budite vedri i nasmijani i odmah će vam se oblaci činiti manji, a ukazivat će vam se vedrine kroz sive oblake.

Ako vam je srce ispunjeno ljubavlju, duša mirom, misli pozitivne, a spremni ste pomoći potrebitima, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje na sve strane, uz zahvalnost Bogu na novom danu-najljepšem daru!

www.tomislavnews.com