TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i tiho jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura  zraka je 5 stupnjeva C, tiho je, a nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim, kišnim oblacima, a već tri dana kiša ne prestaje, sunce proviruje iza oblaka.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, a zadnji je dan korizme, nakon kojega počinje Veliko vazmeno trodnevlje, u kojemu se slavi Isusova muka, smrt i uskrsnuće(o ovome kasnije). Obično je Veliki tjedan, Veliko trodnevlje oblačno, kišno i tmurno, a takvo je evo i ove godine. Ako ste se dobro naspavali i lijepo sanjali uz kucanje kiše na prozore, sada pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami s lijepim sjećanjima, zahvalite Bogu na lijepom daru-još jednom danu u kojemu ćete, za uzdarje činiti samo dobra djela, a dani su milosrđa, pa ako ste u mogućnosti pomozite potrebitima. Pomozite tako da to ne dižete na sva zvona, pomozite u tišini i radosti svoga srca, uvijek je sretniji onaj koji daje od onoga koji pomoć treba, prima, pa ako dajete neka to bude samo za vaše zadovoljstvo, a ne da vas netko hvali.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com