TG Vijesti

DOBRO vam oblačno, maglovito i kišno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 3 stupnja C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, kiša i susnježica propadava, ojužilo je pa se, ionako mali snijeg, snijeg brzo topi, ostaje u tragovima, a sunce još spava.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, tmuran, oblačan, maglovit, prohladan, malo snježan, primjeren ovome vremenu, godišnjem dobu. Ali ako ste se dobro naspavali, a mnogi možda nisu jer su im iznevjerena neka očekivanja, ali tko nije zadovoljan onim što ima, taj ne bi bio zadovoljan ni onim što bi želio imati, jer ljudske želje su bezgranične, često nerealne. Lijepo je sanjati, u snovima živjeti, ali treba znati da po zemlji hodimo, a u nebo možemo samo gledati: nekada u vedro, nekada u sivo, oblačno, nekada plavo i sunčanim zrakama preplavljeno…

Zato čovjek treba biti zadovoljan ako je zdrav, ako nije gladan i ako mu ne kisne za vratom, ako je u toplom, okružen dragim osobama i radovati se svakom novom danu – Božjem daru. Ne treba se bojati ako ljubav u sebi nosi, ako mu u duši vlada mir, milosrđe, ako je spreman pomoći drugima, raditi s dobrim namjerama ono što će koristiti svima i osmijehom unijeti  vedrinu u svaki dan, širiti dobre vibracije na sve oko sebe!

www.tomislavnews.com