TG Vijesti

DOBRO vam pretežito oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 3 stupnja C,  nema vjetra, u zoru je nebo bilo vedro, a sada je pretežito oblačno, sunce se skrilo iza bijelih  iza oblaka.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, oblačna je, ali posije jučerašnje kiše, krupe, snijega, jutros sve blista, i ulice, i krovovi, i drveće, svaka travka, cvijeće, sve je nekako čisto, mirisno, a ptičice pjevaju u cvatom osutim krošnjama drveća. Ako ste se dobro naspavali i lijepo sanjali, pa s dragim osobama pijete prvu jutarnju kavu, ne žurite nikuda, dan je kao stvoren za sanjarenje i blago onima koji su to u mogućnosti, da ih ne tjeraju obveze, radne ili obiteljske na trku za poslom, za djecom, za kupovinom, iako bi vikend trebao biti dan odmora, koji provodite u upražnjavanju hobija, radite ono što volite, šetate, čitate, gledate omiljenu seriju, dokumentarac…Ali malo ih je koji mogu tako posložiti život, jer “nije svakom dano ispod sela pivat” i u životu samo uživati! Vi se ipak potrudite da vam život prođe u zadovoljstvu, u veselju, u radosti, jest mnogo do života, ali jest i do vas, ako se trudite i vjerujete da   vam je danas dobro, da će vam sutra biti još bolje onda će   većinom tako i biti, a nekada se mora i gorka pilula popiti.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom, osmijehom na usnama sve će vam biti lakše i ljepše i ovaj će vam dan proći kao lijep san!

www.tomislavnews.com