TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno oblačno i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 5 stupnjeva C, puše vjetar, hladno je, a nebo nad duvanjskim krajem umjereno je oblačno, a kroz  oblake na istoku naziru sunčane zrake.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve, ljubavi i odmora. Jutros je baš zahladilo i odmah treba naložiti vatru, kako biste u toplini doma mogli popiti prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami još uvijek sanjareći i na krilima mašte leteći. Budite uvjereni kako sa tih krila nećete pasti niti se ozlijediti, lijep je to let, napisao bi hrvatski pjesnik Tin Ujević, kojemu je jučer obilježena godišnjica smrti “za let si dušo stvorena”.

Ne dopustite da vam bilo tko lomi krila, sputava vas u vašem letu na ovome svijetu, a vaš let neka bude prema dobru, prema ljepoti, potrudite se činiti samo dobra djela, pomoći drugima i time ćete najbolje pomoći sebi, osjetiti radost davanja, empatije. S ljubavlju u srcu i mirom u duši, pozitivnim mislima i dobrim vibracijama provedite i današnji dan i neka svima oko vas bude ugodna sveta nedjelja !

www.tomislavnews.com