TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno oblačno i kišom osvježeno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 18 stupnjeva C, puše vjetar pa se čini hladnije, a jest svježije u odnosu na sve ljetne dane kada  je bila vrućina i sparine. Nebo iznad duvanjskog kraja pretežito je oblačno, ima malo vedrine na sjeveru, a sunce se tek nazire iznad Vrana.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, svježiji i ugodniji nakon jučerašnje kiše koja je otjerala sparinu, napojila žednu zemlju, oprala krovove i ulice, umila drveće i cvijeće, pročistila zrak i vjerujemo ugasila požare u blizini i daljini.

Noćas se bolje spavalo i ljepše sanjalo, pa je jutros lakše ustati i veseliji biti i s dragim osobama prvu jutarnju kavu piti, veselo čavrljati. Ako se po jutru dan poznaje neće danas biti vrućine ni sparine, lakše je disati i raditi sve one poslove koje vam je teško bilo raditi po visokoj temperaturi , pa odradite s lakoćom. Danas vrijeme nije, čini se, ni za mora, ni za kupanja u jezerima i rijekama, ali za šetnju po dragim ulicama, poznatim putovima jest u svako doba.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i osmijehom na usnama širite dobre vibracije, uljepšajte dan sebi i svima i svemu oko sebe.

www.tomislavnews.com