TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno oblačno i prohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 2 stupnja C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem je pretežito vedro, ima i sivih oblaka, a sunce se probija kroz oblake i očekivati je da će razbacati  svoje zrake po Duvanjskom polju.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, Velika subota, zadnji dan Vazmenog trodnevlja i dan uoči velikoga kršćanskog blagdana Uskrsa. Vjerujemo da ste se već ustali, dobro naspavani i da s dragim osobama pijete jutarnju kavu uz miris domaćih kolača, koje ste jučer ispekli, ali ih niste, zbog posta i nemrsa, ni probali. Ako ste sav posao za blagdan odradili, danas se posvetite molitvi u tišini i razmišljanju o biti života, o uskrsnuću, o vječnom životu, ali bez mnogo filozofije i zapadanje u duboke misli, koje nas često odvedu tamo gdje nismo željeli, u melankoliju i loše raspoloženje.

Zato sve s mjerom, a sve što vam je nepoznato i ne možete odgonetnuti ne trudite se, ima netko tko o svemu misli i često vam pokazuje, odvede vas na bolji put nego što biste sami izabrali.

Važno je da vam je srce puno ljubavi, da ju dijelite kako bi se množila, da vam je duša ispunjena mirom, empatični ste, dijelite široke i tople zagrljaje i osmijehe i dozivate sunce da obasja i vas i svakoga i sve oko vas, kako biste radosni dočekali sutrašnji blagdan!

www.tomislavnews.com