TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 12 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem razmjerno je oblačno, ima mali prozorčića vedrine, a sunce se tek nazire iz Vran-planine.

Ugodan vam i blagoslovljen dan i svaki njegov sat u kojemu vam želimo da budete zdravi, radišni, vedri i nasmijani i sve što radili bude na korist i vama svima i svemu oko vas. I ne razmišljajte mnogo o prošlosti, o onome što je maglo biti i kako je moglo biti drugačije, bolje, a nije. Vrlo često ne možemo znati razloge ni uzroke zašto se nešto dogodilo što nas je rastužilo, učinilo nesretnima, ali kako vrijeme prolazi otkrivamo te razloge, otklanjamo teškoće i tuge koliko god je moguće, jer u narodu kažu :”Da vrijeme ušiva tugu…” u što je nekada teško povjerovati, jer neke tuge, neke duboke životne ožiljke nosimo cijeloga života i pomirimo se s tim.

Eto, zbog toga nije dobro misliti često na prošlost, treba živjeti danas i radovati se novom danu – Božjem daru i vratiti uzdarjem koje se ne može nigdje kupiti nego iz sebe iznjedriti, uzvratiti ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i sve to širiti na svakoga i na sve oko sebe.

www.tomislavnews.com