TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 20 stupnjeva C, nema vjetra, utišalo, a nebo nad duvanjskim krajem je malo vedro, malo oblačno, sunce su zaklonili magličasti oblaci iznad Vrana, pa nekako muklo prosijava svoju svjetlost.

Ugodan vam i blagoslovljen novi dan na početku tjedna u mirisnom mjesecu lipnju koji polako odmiče. Ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i ako vas je probudio cvrkut ptica, sada uz jutarnju kavu nastavite sanjariti, a na posao ćete već stići, samo ne žuriti.

Vjerujemo kako ste se preko vikenda napunili pozitivnom energijom i da ste spremni danas suočiti se sa svim izazovima, svladati sve prepreke koje vam stoje na planiranom putu, a sve će biti lakše i ljepše ako raditi s ljubavlju u srcu i mirom u duši, čiste savjesti i neopterećeni nepotrebnim brigama za ono jučer i ono sutra, jer je dovoljno da mislite na danas i temeljito, pošteno odradite poslove, ono što je bilo jučer ne možete nikakvim brigama učiniti drukčijim, a ono što će biti sutra Božjem stvoru je neznano.

Zato, radujte se danas, ispunite dan onim što će koristiti i vama i svima i svemu oko vas i na kraju dana vaše će srce biti ispunjeno zadovoljstvom.

www.tomislavnews.com