HB ZupanijaTG Osmrtnice

TUGA: SINOĆ je u prometnoj nesreći na putu Mostar Livno, u mjestu Lopatice, poginuo mladi policajac Ivan Miloloža

?????????????????????????????????????????????????????????

U teškoj prometnoj nesreći koja se  dogodila jučer iza 18,00 sati na putu Mostar Livno u mjestu Lopatice, poginuo je mladi policajac Ivan Miloloža (24), objavila je Župa Podhum.U prometnoj nesreći sudjelovali su motocikl i osobni automobil. Nažalost, vozač motocikla  mladi policajac Ivan Miloloža je preminuo.

Žalost je velika, preminulom Ivanu pokoj duši, a obitelji iskrena sućut.

 

PRIOPĆENJE IZ  MUP HBŽ:

Dana 5. 6. 2022. godine u 18,20 sati dogodila se prometna nezgoda na putnom pravcu Livno-Golinjevo, u mjestu Lopatice,  sa smrtno stradalom osobom i pričinjenom većom materijalnom štetom. Očevid su obavili djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova HBŽ  – u sjedištu Policijske uprave i Policijske postaje Livno zajedno sa županijskim  tužiteljem.

Sudionici prometne nezgode su M.P., rođen 1985. godine u Livnu, nastanjen u Lopatincu, Livno, upravljao je  m/v Opel Astra, reg oznaka 043-J-303 i I.M., rođen 1998. godine u Livnu, nastanjen u Bilom Polju, Livno, upravljao motociklom marke Kawasaki, reg.oznaka A61-E-501, djelatnik – policajac Policijske postaje Livno, koji je smrtno stradao.
U 21,45 sati po nalogu  tužitelja HBŽ  M.P. je lišen slobode i smješten u prostorije za zadržavanje Policijske postaje Livno zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo iz članka336. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine “Teška kaznena djela protiv sigurnosti prometa”.

Tijelo smrtno stradalog I.M. je smješteno u mrtvačnicu gdje će se obaviti obdukcija. Navedeno vozilo i motocikl dovezeni su i parkirani u krug Policijske postaje Livno. Daljnji operativni rad u tijeku.

www.tomislavnews.com