TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 7 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je i sivim kišnim oblacima, ali ima između njih vedrine, a sunce se nazire iza drage planine.

Ugodan vam i blagoslovljen dan i svaki njegov sat i svaki minut i tako po tisuću i jedan put, neka vam bude radostan i otjera vam jutarnji san, a dopusti sanjarenje uz kavu, čiji miris se miješa s mirisom cvata i svijeća, neka vas obasja svekoliko sreća.

Krenula nas rima i što tu loše ima?! Proljeće je stiglo, a prošla zima, iako se zima još otima prijeteći oblačnim nebom i prohladnim danima. Ali ako ste u svojoj nutrini zadovoljni, ako vam je srce na mjestu, ako ste zdravi vi i vaša obitelj, imate krov nad glavom i imate što jesti, solidan život… budite sretni, ne tražite kruha iznad pogače, ili pogače ako vam je i kruh sladak, zahvalite Bogu na svakom novom danu-velikom daru i ako ste u mogućnosti uzvratite pomažući potrebitima, empatijom, razgovorom, utjehom.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši i širokim osmijehom i vedrim pogledom hrabro krenite u susret novom danu, izazovima koji su pred vama!

www.tomislavnews.com