TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 13 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ali ima bijelih oblaka u podnožju planina, sunce se nakon nekoliko dana vratilo i jutros uranilo, pa se zagrijava da bi zagrijalo.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, blagdan je Bezgrešnog Srca Marijina, pa je za mnoge dan molitve i odmora, nakon više dana, gotovo mjeseci, oblačnih i kišnih u duvanjskom kraju, jutros je sunce pokucalo na prozore, ptice veselije cvrkuću, a miris cvijeća širi se prostranstvom polja Duvanjskog.

Dan će biti ugodan za šetnju po gradu, selu, polju i planinama, pa iskoristite to, ne morate svaku subotu čistiti po stanu, kući, pospremati, ako već za neke nije kasno zaboraviti onu iz djetinjstva koja im još uvijek zvoni u ušima: “A da netko bane?”, kao, vidi kuće nije pospremljena, nije čista, uredna. Prošlo je vrijeme “da netko bane”, sada je to iznimka: taj netko se lijepo najavi, a vama od volje reći da u to vrijeme niste doma, a ako vam se najavi netko tko vam je drag, koga željno čekate, taj neće gledati kako vam je po kući i oko kuće. Znamo da je mnogima subotnje čišćenje ušlo u krv, bez obzira na druge, e, njima je uzalud govoriti! Kako vam drago, od svoje volje ništa bolje!

Vi danas zavirite u svoju nutrinu, u svoje srce i dušu, preispitajte savjest i ako je tamo sve u redu, vi ste posvećena osoba, pa dijelite ljubav, radost i osmijehe svima i svuda!

www.tomislavnews.com