TG Vijesti

DOBRO vam sunčano i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 21 stupanj C, puše lagani vjetar, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, ima malo magle i oblaka na istoku, ali sunčane zrake već ih čiste pred sobom.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, dan kada bi trebalo odmarati, ali oni koji se bave poljodjelstvom sigurno će završavati posao na livadama, skupljati sijeno ili ga prevoziti na mjesto gdje će prezimiti. Poljske radove treba završiti u rano juto, jer se čini kako će i dana biti vruće, žega, kad nije ni zdravo ni ugodno raditi na polju.

A ostali koji nemaju obveza na polju mogu malo prošetati, ali po mogućnosti hladovinom ili sjediti ispred kuće u hladovini drveća i ispijati prvu jutarnju kavu uz sanjarenje i cvrkut ptica. Važno je biti zdrav, dobro raspoložen, okružen s dragim osobama, prijateljima, zadovoljni onim što imate za solidan život, ne težite nemogućem, jer želja će uvijek biti, a to ne znači da vam se sve trebaju ispuniti, ljepota je i u čekanju, u hodu ka cilju.

Važno je da današnji dan i sve dane života svoga idete ka cilju s ljubavlju u srcu i mirom u duši i da širite radost i osmijehe svuda oko sebe.

www.tomislavnews.com