TG Vijesti

DOBRO vam sunčano i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 15 stupnjeva C, tiho je, a nebo nad duvanjskim krajem je vedro, ima oblačića iznad planina, ali sunce je uranilo i čisti ih čineći nebo vedrim.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, jutro još uvijek pripada proljeću, a ljeto nam, službeno,  stiže oko deset sati, pa je danas i ljetni solsticij, najdulji dan u godini. Ljeto nam je na raspolaganju više od tri mjeseca, do 23. rujna kada će nastupiti jesenji ekvinocij. Do tada, iskoristite ljeto najbolje što možete i umijete, odmorite se, opustite, boravite što više na otvorenom, u šetnji, upijajte svjetlost, toplinu sunca, nadoknadite kišne i hladne dane protekla tri godišnja doba koja nisu bila mnogo ni topla ni sunčana.

Vjerujemo da u ovo toplo jutro pijete kavu s dragim ljudima uz otvoren prozor ili na balkonu, terasi, slušate veseli cvrkut ptica, osjećate sve mirise proljeća s kojima dočekuje ljeto, a tijelom vam se razlijeva toplina, blagost, ljepota  prirode, radost života. Zahvalite Bogu na novom danu, novom godišnjem dobu – lijepom daru, a za uzdarje molite da bude zdravo, veselo, rodno i plodno!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, s osmijehom na usnama krenite u susret ljetu, širite pozitivne misli i činite samo dobra djela, budite sretni i širite radost oko sebe, širite sreću na ovome svijetu!

www.tomislavnews.com