TG Vijesti

DOBRO vam umjereno oblačno i pohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 4 stupnja C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, ima ponegdje i vedrine, a još nam je čekati da sunce sine.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, pohladan i oblačan, u Velikom tjednu očekivan, ali ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami uronjeni u lijepa sjećanja, sjajem u očima i vedrinom u pogledu razvedrite ovaj dan, učinite ga ljepšim i toplijim, a širokim zagrljajem dozovite sunce. Znamo da znate, ali volimo podsjećati na neke životne mudrosti, a jedna od njih kaže da se sunce ne može dlanom pokriti, niti istina sakriti! A oni ljudi što stalno ponavljaju kako će nas istina osloboditi, svjesni su koliko su lagali i još uvijek lažu i oni uistinu jesu zarobljeni, žive lažni život i više ne razlikuju što je istina, a što laž, pa i kad bi željeli reći nešto iskreno, istinito, zapetljaju se, zbune, jer laž možemo izgovoriti na stotinu načina, a istinu samo na jedan – istinit, onako kako jest. Eto, odnese me ponekad i filozofiranje, a to nije dobro u rano jutro, jer dan svane da nas obraduje!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-najljepšem daru, u ovo milosno vrijeme širite osmijehe i radost na sve strane!

www.tomislavnews.com