TG Vijesti

DOBRO vam umjereno oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 5 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je oblačno, a sunce se tek nazire iza oblaka, iznad dragih planina.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi radni dan u tjednu, oblačan je za razliku od jučerašnjeg, uglavnom sunčanog, kada su mnogu bili u šetnju, u prirodi, bilo u gaju, na brdu, planinama, jezerima, po ulicama…Zato vjerujemo da ste se nakon šetnje dobro naspavali, lijepo sanjali i uranili na jutarnju kavu s prijateljima ili radnim kolegama. Napunjeni radnom energijom hrabro krenite na posao, na izvršavanje dnevnih obveza, ne bojte se obveza, ispunjavajte ih sa zadovoljstvom.

I ne dajte bilo komu da oko vas širi negativnu energiju, malodušje, izađite iz toga kruga, vjerujte u sebe, ako možete raspoložite svojim pozitivnim razgovorom, svojim smijehom sve oko sebe, pa i te malodušne, učinite to, a ako i ne uspijete nije do vas, pokušali ste.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, uz zahvalnost Bogu na još jednom danu-velikom daru, a za uzdarje s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com