TG Sport

HKK “TOMISLAV” poražen je od Širokog 2

Nažalost seniori su poraženi na domaćem parketu nakon pet vezanih pobjeda za redom u drugom dijelu sezone. Također ovo je prvi domaći poraz u ovoj sezoni.

Današnja utakmica obilovala je trkom i energijom s obje strane, što gostujuća ekipa zna iskoristiti, te nas kažnjavaju brzim tranzicijama i šutom za tri. Prvo poluvrijeme odigrali smo blijedo, što je rezultiralo negativnim rezultatom na poluvremenu 41:49.
U drugo poluvrijeme ulazimo odlučnije i čvršće, te bolja igra rezultira poravnanjem rezultata na kraju četvrte četvrtine 80:80 i odlaskom u produžetak. No nažalost u produžetku nam se ponavljaju iste pogreške kao na otvaranju utakmice. Gosti bolje otvaraju produžetak i održavaju prednost od +3 do samog kraja utakmice.
Gostima čestitamo na pobjedi, a nama bez obzira na ovaj poraz ostaje realna prilika za borbu za doigravanje iako do kraja regularnog dijela prvenstva ostala su samo još tri kola.
Statistiku današnje utakmice možete vidjeti na linku: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/…
Za kraj zahvaliti ćemo se publici koja je došla i podržala nas u ovoj utakmici, također hvala i @chuck_boys_tg koji su bili naš igrač više, no nažalost u ovoj utakmici ostajemo “kratkih rukava”.

U sljedećem kolu gostujemo u Čitluku kod momčadi HKK Brotnjo.

U subotu 16.3. u okviru XXI. kola Lige mladih KSHB predkadeti i kadeti gostovali su u Grudama. Nažalost u oba susreta upisali smo poraze. Predkadeti su poraženi rezultatom 58:32, a kadeti 71:43.
U sljedećem XII. kolu domaćini smo momčadi KK Troglav iz Livna, objava je

HKK TOMISLAV

www.tomislavnews.com