TG Vijesti

DOBRO vam umjereno oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 9 stupnjeva C, puše lagani vjetar, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je oblačno, a i sunce je jutros prispalo, još se ne nazire iza Vrana.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, dan  odmora, jesenski dan za šetnje ugodan bilo kuda krenuli, a najljepše je u planine, u šumu, napojiti oči prekrasnim koloritom boja, ali, Bogu hvala, duvanjski kraj i okolica bogati su šumama, pa se ima i po selima i po gradu može uživati u žutom lišću kojega ima još na drveću ili pod nogama šušteći pjeva svoju posljednju pjesmu.

Malo smo o prirodi, ali je vrlo bitno i u kakvom ste društvu danas. Ako ste okruženi članovima obitelji ništa ljepše, ali i dragi prijatelji, susjedi mogu biti dobro društvo ako ne duše pričom, ako ne znaju slušati, a dosadni su prijatelji koji samo pričaju i samo sebe slušaju, a za druge ne mare niti ih njihova priča zanima. Osobe su to bez empatije “japajakavci” koji uvijek sebe ističu u prvi plan, ono “ja, pa ja, ja vam opet kažem”, haha.

Istina je kako nam je priroda često ljepše od društva koje ne biramo, koje nam se nametne i teško ga izbjegavamo, ali ako vam je srce napunjeno ljubavlju, duša mirom i savjest čista, širite pozitivnu energiju svuda oko sebe i uljepšat ćete ovaj svijet, ovaj dan neka svima bude radostan!

www.tomislavnews.com