TG Vijesti

DOBRO vam umjereno oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 1 stupanj C, puše bura, nebo nad duvanjskim krajem je prekriveno bijelim oblacima na istoku i sivim na sjeveru, a sunce je na izlasku dočekalo rumeno i crveno nebo.

Ugodan vam i blagoslovljen novi dan mnogima pri kraju radnoga tjedna, prohladan je i podobro oblačan, a tko je jutros uranio i s pogledom na nebo iznad Duvanjskog polja  dočekao svitanje, prizor je bio očaravajući, rumeni i crveni oblaci čekali su izlazak sunca. Takav prizor ne traje dugo, minut dva, a onda doplove odnekuda oblaci – i čarolija prestaje, a fotografija ostaje i možete je pogledati.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali, čarobne snove snivali, zdravi iz postelje ustali i već prvu kavu popili s dragim osobama, potpuno se probudili i počeli odrađivati dnevne poslove, obveze, a njih je uvijek mnogo, pa je važno početi i ne čekajte, nitko vaš posao ne može tako dobro uraditi kao vi, uzalud ćete nekome drugome objašnjavati kako ste to zamislili. Onaj tko ima ideju najbolje će je sam ostvariti, zato ako ste u mogućnosti sami uraditi ne prepuštajte drugome.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom, zahvalite Bogu na novom danu-velikom daru i s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com