TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 9 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežno je vedro, ima malo tankih bijelih oblaka, magla je prekrila Duvanjsko polje, sunce je uranilo.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, za mnoge dan odmora, a neki će i danas raditi bilo izvan kuće gdje im je radno mjesto ili u kući, oko kuće, u vrtovima, baščama, voćnjacima, na polju…Samo trebaju pričekati da se digne magla koja je zalegla po polju, pa izgleda nekako nježno  kao da je netko pamukom prekrio livade.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami, a u lijepa sjećanja uronjeni. Pa ako nigdje vele ne žurite, još malo sanjariti, dug je dan uraditi ono što ste planirali. A danas bi mogao biti i ugodan dan za šetnju i po selu, i po gradu, gaju, brdu, planinama, kuda god da krenete čeka vas lijepa priroda, Božje davanje, a sami se pobrinite za ugodno društvo.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na lijepom daru-novom danu, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com