TG Vijesti

DOBRO vam umjereno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 8 stupnjeva C, tiho je, nebo iznad duvanjskog kraja uglavnom je vedro, ima magličastih oblaka na obzorju, ali rumeno nebo u iščekivanju sunca najavljuje lijep dan.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, posebice ranoraniocima kojima je mirisalo praskozorje  u očekivanju sunca iza gore, iza Vran planine. Vjerujemo kako ste vi ipak dobro spavali i u dubokom snu bili u osvit zore, dočekali kucanje sunca na prozore pa se brzo skočili na noge i s užitkom prijete prvu jutarnju kavu.

Kako god, naspavali se ili se prije zore ustali jer vas nesanica diže iz postelje, važno je da se osjećate dobro i da imate mogućnosti po danu nadoknadite potreban san koji vam noć uskrati. S godinama bioritam se mijenja, pa i vrijeme spavanja, ali osim potrebe organizma odmoriti se,  opustiti, uz lijepe snove, ne znamo čemu drugome služi spavanje, jednu trećinu života provedemo u spavanju, a mogli bismo ljepše budni sanjati.

Jutros nas nešto krenulo u sanjarenje, u maštanje, u pametovanje, ali vi se trgnite, napunjeni sinergijom, empatijom, ljubavlju, pozitivnim mislima i hrabro se suočite s današnjim danom koji ispunite dobrim djelima i večer ćete dočekati radosni.

www.tomislavnews.com