TG Vijesti

DOBRO vam vedro i pohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 2 stupnja, puše lagani vjetar, ima omaglice u podnožju planina, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, a i sunce je jutros uranilo i razgoni oblake kako bi svoje oštre zrake zaposlilo otopiti snijeg s Duvanjskog polja, a dobro je prošarano.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, prvi radni u tjednu, pa vjerujemo da ste se dobro naspavali, dobro odmorili i da ste jutros orni za odrađivanje dnevnih obveza, poslova. Nadamo se da ste dobro raspoloženi i kako vam to neće biti problem ako ste zdravi, mladi ili se mladima osjećate, a lijep je to osjećaj.

Pogled na vedro nebo i snježno – bijelu zemlju, na sunce koje smo dozvali i snijeg kojemu je vrijeme otopiti se jer proljeće se već sprema nama u pohode, pa čim nestane snijega, eto nam proljeća, ne samo kalendarski. Važno je spremno ga dočekati, otvorena srca i mirne savjesti, kako bismo mogli upiti miris proljeća, sjajem u očima rastvoriti sve pupoljke na drveću i cvijeću, a osmijehom dočekati laste kojima smo sačuvali gnijezda.

Sve to možemo ako nam je srce ispunjeno ljubavlju, duša mirom, a savjest čista, ako imamo empatiju prema drugima, posebno bolesnima i starijima, ako radimo na korist i nama i svima oko nas i širimo radost, dobre vibracije!

www.tomislavnew.s.com