TG Vijesti

DOBRO vam vedro i prohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 3 stupnja C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, čisto, a i sunce se rano probudilo i svoje tople zrake po Duvanjskom polju razbacalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, prvi radni u tjednu, a ušli smo u Veliki tjedan, tjedan prije najvećeg katoličkog blagdana Uskrsa. Obično se misli, a često s pravom, da je Veliki tjedan kišovit, hladan, tmuran, a evo jutros je i sunčano i vedro, sve miriše,  ptičice u krošnjama procvalog drveća veselo cvrkuću.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama, s pogledom na vedro plavo nebo i nemate razloga biti nezadovoljni, neraspoloženi, zato zahvalite Bogu na novom danu-lijepom daru i krenite hrabro u susret današnjim izazovima, ne bojte se! Tko ljubav u sebi nosi miran je i posvećen, nekad ide kuda želi, ljubi koga voli i bit će ljubljen.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i spremnošću pomoći potrebitima, pružiti utjehu onima utjehe potrebitima, s osmijehom na usnama i rukama raširenim u topli zagrljaj, širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com