TG Vijesti

DOBRO vam vedro i sunčano jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 5 stupnjeva C, puše lagani vjetar, nebo nad duvanjskim krajem je uglavnom vedro, ima malo bijelih oblaka na horizontu, a sunce je uranilo pa oblaci neće zadugo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, pri kraju radnoga tjedna, i mjeseca travnja, a za mnoge zaposlene od sutra na produljenom, dvostrukom  vikendu, pa će imati vremena za putovanje, šetanje, odmaranje, roštiljanje, a oni koji nemaju tu privilegiju niti mogućnosti opuštanja od posla i duljeg odmora, neka budu sretni onim što imaju, ako imaju za solidan život. Vjerujte, tko nije zadovoljan onim što ima, a ako ima za dostojan život, taj ne bi bio zadovoljan ni onim što bi želio imati, jer ima osoba koje su nezasitne, kojima je uvijek malo, koje bi sve sebi ne vodeći računa da treba i drugima. Klonite se takvih gramzljivih ljudi, oni bi vam uzeli, da ne kažemo “ukrali iz očiju”.

Jutros smo prebirali po arhivu fotografija i pronašli ovu od prije pet godina, pa pogled na nju zamirisa na bezbrižno djetinjstvo, uljepša nam dan, zatoplilo nam oko srca i izazvalo široki osmijeh na usnama. Reći će mnogi kako fotografija, lijep prizor ili nasmijana osoba koju ujutro sretnemo ili na slici vidimo ne mogu uljepšati dan, ali mogu, probajte i uvjerit ćete se.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom, pozitivnim mislima i širokim osmijehom na usnama krenite u susret novom danu – velikom Božjem daru i ispunite ga dobročinstvom i radošću.

www.tomislavnews.com