TG Vijesti

DOBRO vam vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 17 stupnjeva C, nema vjetra, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, a i sunce se jutros rano probudilo i svoje tople zrake Duvanjskim poljem razbacalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, a ako se po jutru poznaje dan, onda će biti lijep i sunčan, pa budite i vi vedri i dobro raspoloženi uz prvu jutarnju kavu u ljetnom danu. Ako je pijete u društvu dragih osoba, nemojte teškim pričama i tužnim sjećanjima započeti u rano jutro, ako nemate neku lijepu priču, neki lijep san ispričati, tada je bolje šutjeti, jer neke osobe rado u tišini, u šutnji, vole odlutati mislima u drage krajeve, pa im ne stojte na putu.

Onima koji ne rade u uredima, u zatvorenom prostoru, ugodan je dan završavati poljoprivredne radove u polju, u vrtu, a još je ljepše, ako nemate tih obveza, krenuti u šetnju dragim i poznatim putovima u ljepotom izdašnu prirodu. Znate onu  kako u životu mnogo putova ima koji vam se otvaraju, nude…vi ne idite po svima, odaberite jedan jedini koji će vas voditi sudbini, na koji će vas uputiti neki unutarnji glas, šapat i molite Boga da to bude onaj pravi, sretni, radosni. Ako v am se i na pola puta učini da ste pogriješile, da vas taj put ne raduje, vratite se bez mnogo dvojbe i odaberite drugi.

Sve kuda idete, sve što radite, govorite, mislite neka bude pozitivno, s dobrim namjerama, s ljubavlju u srcu i osmijehom na usnama!

www.tomislavnews.com