in memoriam

U SJEĆANJE: TUŽNA je peta obljetnica smrti našeg dragog Joze Juriča-Đođe iz Tomislavgrada

Danas, 6. rujna, 2022. godine navršilo  se pet tužnih godina kako si nas iznenada napustio voljeni naš sine i brate, dragi naš Jozo…

Napustio si nas iznenada, dragi naš Đođa, kada si izvojevao mnoge bitke, prošao i dobio ovozemaljski rat, Gospodin te pozvao u svoju nebesku vojsku, nismo se ni oprostili s tobom, ali vjerujemo da ti je darovan život vječni i to nas tješi, s tom mišlju provodimo dane koji su bolni, dugi, predugi bez tebe.

Čekali smo te, strepili za tebe, četiri preduge ratne godine kada si od prvog do zadnjega ratnog dana stao u obranu domovine i ostao u postrojbama hrvatske 4. Splitske brigade, pa Vojne policije. Čekali te, molili se Blaženoj Djevici Mariji da te čuva, strepili za tvoj život i bili sretni kada bi te dočekali.

Već pet dugih i tužnih godina, punih bola i žalosti, dragi naš Đođa, znamo, iako je teško povjerovati, da te na ovomu svijetu nećemo dočekati. Ali dok god smo živi mi koji te volimo, koji smo ponosni na tebe, nećemo te zaboraviti, živjet ćeš u našim srcima,  u našim svakodnevnim molitvama i sjećanju na tebe, na tvoj dragi lik.

Dragi naš sine i brate, počivaj u miru Božjem, neka ti svijetli svjetlost vječnoga života, a mi ćemo te se trajno sjećati, za tvoju dušu Bogu se moliti i na tvome grobu svijeće paliti i cvijeće donositi.

Vječno će za tobom tugovati tvoja majka Kata-Joluša, sestra Dražana s obitelji i brat Mijo s obitelji.

www.tomislavnews.com