TG Vijesti

DOBRO vam vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 10 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, a sunce je uranilo i svojim toplim zrakama grije polje Duvanjsko.

Ugodan vam i blagoslovljen zadnji dan mjeseca travnja, već sutra je svibanj, za mnoge najljepši mjesec u godini, ali nas je i travanj počastio lijepim vremenom. Iako je bilo i kiše, i malkice snijega, i po koji oblačan i pohladan dan, ipak je najviše dana travnja bilo sunčano i toplo, lijepo.

Vjerujemo i nadamo se kako će i mjesec koji dolazi biti lijep, biti mirisan jer je cvijeće procvjetalo gdje god je to bilo moguće, livade su prekrivene šarenim cvjetnim tepihom, lijepo za oči, za dušu, a sve miriše, milina.

Nadamo se da uz jutarnju kavu pored otvorenog prozora ili na balkonu do vas dopire umilna pjesma ptica koja unosi radost u vašu nutrinu i da ste raspoloženi i spremni na današnje izazove, na obveze, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje na sve i svakoga oko sebe!

www.tomislavnews.com