Naši u svijetuTG Sport

FOTO ČESTITKA: Rukometaš Dragan Šoljić, porijeklom iz duvanjskog kraja (Lipa) potpisao je trogodišnji ugovor sa španjolskim klubom Ademarom Leonom

Dragan Šoljić, 25-godišnji uspješni rukometaš rođen je u Mostaru, roditelji su mu iz duvanjskog kraja: otac Blago rođen je u Lipi, a majka Ruža, rođena Vukadin je iz Mandina Sela. Igra na poziciji centra, visok je 199 cm, težak 102 kg, potpisao je trogodišnji ugovor s uspješnim španjolskim rukometnim klubom Ademar Leon.
Dragan je prve rukometne korake počeo u RK “Zrinski” iz Mostara, a zadnje tri sezone igrao je u RK “Izviđač” iz Ljubuškog. S ova dva kluba osvojio je mnoge titule u B i H.


Ovih je dana potpisao za klub u kojemu je igralo nekoliko hrvatskih rukometnih reprezentativaca, među inima i Mirko Alilović, Cro kapetan Petar Metličić 2002-2005. godine, pa vjerujemo kako će i Dragan imati uspješnu rukometnu karijeru u Španjolskoj, što mu iskreno želimo!


Uz brojnu rodbinu, recimo da Draganov stric živi u Lipi, a ujak u Mandinu Selu, ima i tetke u Lipi i Mandinu Selu, pa je Dragan često dolazio, dolazi, u Lipu, u Tomislavgrad, gdje ima mnogo prijatelja, a jedan od njih nam je ovo napisao i poslao fotografije, na čemu zahvaljujemo!

Šoljić s prijateljima ispred crkve u Masnoj Luci prije koju zimu

Prošle godine Šoljić s prijateljima u svatovima u Tomislavgradu

www.tomislavnews.com