TG Zanimljivosti

FOTO : DRAGI prijatelji, neka vam moja drvca sreće donesu radost i sreću u dom i osmijeh na usne!

Dragi moji prijatelji,
evo već 3 godine otkad postoji ovo moje “drvce sreće” pa imam potrebu nešto i napisati o tome. Ja sam Mira Bakula iz Tomislavgrada, invalid sam od 2004. godine.Nakon 2 teške operacije tumora na mozgu oštećena mi je motorika desne strane. Kao nepokretnoj osobi dali su mi trajnu nesposobnost za rad i 100% invalidnost kao i pomoć druge osobe. Ne mogu koristiti ni jedno ortopedsko pomagalo zbog oštećenja centra za ravnotežu i zbog toga se krećem uz pomoć druge osobe. Nakon 5 godina mi je smanjena invalidnost  na 90%. Valjda je nekome trebalo tih mojih 10%, ali neka im bude. Zima mi je bila najteža i padala sam u duboke depresije, završavala kod psihijatra.

A onda je jednoga dana došla moja kćerka  sa žicom i šakom šarenih bobica i rekla:  “Mama, ovo ti možeš!”. Dugo sam pokušavala i odustajala, ali upornost se ipak isplatila. Ja sam ponosna na ovo što radim i zato trebam zahvaliti vama dragi prijatelji jer svaka vaša potpora i pohvala na moje drvce koje u početku i nije bilo baš nešto meni je bila motivacija  nastaviti dalje i raditi sve bolje i zanimljivije, maštovitije. U ovome svemu neizostavna je i velika pomoć gospođe Vladimira Petričušić koja je moja drvca iznijela u javnost i razgranala ih na daleko.
Jedno veliko hvala svima vama koji kupujete moja drva koja ukrašavaju vaš dom, osobito pred blagdane, svaka vaša pohvala za moje rukotvorine ispune mi srce i dušu. Posebna hvala  gospođi Vladimiri koja je zaslužna da ova moja drvca sreće budu dio vašeg doma i donesu vam sreću, izmame osmijeh!

 

Živi, zdravi i veseli bili! Vaša Mira  /Drvce sreće TG

www.tomislavnews.com