Naši u svijetuTG Kultura/ZabavaTG Zanimljivosti

FOTO/Life at NSoft : “𝐍𝐚𝐣𝐳𝐚𝐧𝐢𝐦𝐥𝐣𝐢𝐯𝐢𝐣𝐞 𝐩𝐮𝐭𝐨𝐯𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐤𝐫𝐨𝐳 𝐍𝐒𝐨𝐟𝐭, 𝐉𝐚𝐩𝐚𝐧 𝐢 𝐉𝐮𝐳̌𝐧𝐮 𝐊𝐨𝐫𝐞𝐣𝐮 𝐮𝐳 𝐈𝐯𝐚𝐧𝐮!” Mi dodajemo-uspješnu Duvanjku!

U uspješnoj mostarskoj kompaniji Life at NSoft nagrada za desetogodišnjicu rada je putovanje po izboru. Naša Duvanjka Ivana Perković izabrala je Japan i Južnu Koreju da proslavi ovaj značajan trenutak u karijeri.

Sezonu “worldly tour de NSofter” putovanja za velikih 10 godina u kompaniji otvaramo egzotičnim putovanjem u Japan i Južnu Koreju kroz koje nas je provela naša Ivana.
Obzirom na njezinih 10 godina na najizazovnijoj poziciji direktorice ljudskih resursa u kompaniji od 350 ljudi ili predsjednice omanje države (na isto dođe), možemo reći da je putovanje kroz NSoft bilo jednako uzbudljivo kao i ovo u daleke zemlje izlazećeg sunca.☀️
Kroz priče i slike, osjećamo se kao da smo i sami bili na istoku – uživali u užurbanosti ulica Tokya i duhu zen vrtova i šume bambusa Kyota, slušali priče drevnih samuraja ili pak šetali Seulom i isprobavali okuse šarenila lokalne street food kuhinje.
Ivanino putovanje bilo je puno nezaboravnih trenutaka, od susreta s lokalnim stanovništvom do otkrivanja skrivenih dragulja svake od tih predivnih zemalja. Provela nas je kroz sve nove gradove kako već godinama kroz NSoft duh i kulturu provodi djelatnike, prijatelje, partnere i sve koji posjete naše prostorije i bivaju dočekani zaraznim osmijehom i bluzom kratkih rukava u 12-om mjesecu.
𝐙𝐚 𝐣𝐨𝐬̌ 𝟏𝟎! 𝐒𝐚𝐲𝐨𝐧𝐚𝐫𝐚. Objava je kompanije Life at NSoft 
www.tomislavnews.com