TG Gospodarstvo

FOTO : TORBE MARIJANE DUKIĆ, uspješne poduzetnice iz Brišnika-Tomislavgrad oduševile publiku na Nivea fashion week

U ponedjeljak, 15. travnja, 2019. godine, na drugoj večeri  Nivea fashion week, koja se održala u Sarajevu, sudjelovala je i Marijana Dukić sa svojim originalnim torbama Ma Cerie.
Gospođa Dukić je poduzetnica iz duvanjskog sela Brišnika i već treću godinu sudjeluje na ovoj velikoj modnoj manifestaciji.

Njezinu reviju modnih torbi nosile su djevojke iz agencije ABC modells i lijepa Brišnička Petra Kovačević Dukić . Publika je bila oduševljena i torbama, ali i lijepim manekenkama.
Zadovoljna  nastupom na ovoj manifestacije, pri povratku iz Sarajeva,  Gospođa Marijana Dukić je za Tomislavnews.com izjavila:
“Još uvijek sam uzbuđena od dobrog prijema od brojne publike na Nivea fashion weeku mojih originalnih torbi. Moje Ma Cerie torbe su ključni komad svakog dobrog outfita, a ovaj brend uz primarnu, praktičnu komponentu, ističe i onu estetsku koja daje pečat svakoj modnoj kombinaciji. Proljeće/ljeto modeli dolaze u više različitih veličina i boja.. Prevladavaju praktični i oku privlačni modeli sa standardnim ručkama za nošenje u ruci , te drugim privlačnim detaljima. Svaka torbica je ručno izrađena od najfiniji kože. Detalji i stil šivanja na svim torbicama su savršeni.
Boje i detalji koji se nalaze na torbicama razlikuju se od modela do modela pa možete izabrati onaj koji najviše odgovara vašem stilu i vašoj osobnosti”, prenosi Marijana stručnu ocjenu svojih torbica i dodaje:
“Koliko god ih imala u ormaru, rijetko koja žena može odoljeti kupovini nove torbice, sudim to i po sebi i po svojim prijateljicama”.

POGLEDAJTE OVE LIJEPE FOTOGRAFIJE S REVIJE TORBI MARIJANE DUKIĆ I ODLUČITE SE. KOJU GOD IZABERETE NEĆETE POGRIJEŠITI!

(Doduše, Marijana nam je rekla, u povjerenju ili ne, ali mi prenosimo kako je imala nezgodu na Reviji, jer joj je “otkazalo” koljeno, ali je hrabro izdržala do kraja, a sada u gips!)

www.tomislavnews.com/ Promo tekst