TG Kultura/Zabava

FOTO: Sinoć je u gimnazijskoj knjižnici u Tomislavgradu održana edukativno-zabavna radionica o umjetnosti fotografiranja

Sinoć je u organizaciji HKD Napredak Tomislavgrad i knjižnice Gimnazije Marka Marulića održana još jedna u nizu edukativno-zabavnih radionica na kojima je publika imala priliku čuti mnogo zanimljivosti o umjetnosti fotografiranja od mladog, afirmiranog učenika i fotografa Marina Bakovića.

Uz zabavan i poučan razgovor, upriličena je i praktična primjena profesionalnih sugestija. O tome kako je biti s druge strane objektiva u različitim uvjetima koji se pred modele postavljaju, govorile su talentirane učenice Antonela Papić i Mara Baković. Dizajnerica Razija Kokanović je inspirativno govorila o tome kako je pak modele za profesionalno fotografiranje dizajnerski pripremati, kao i o brojnim neobičnim i zanimljivim iskustvima u svijetu mode i dizajna. Organizatorice događaja, prof. Marija Pavković Baković i prof. Lucijana Gudelj su u svom obraćanju istaknule uspjeh kreativno angažiranih pojedinaca kroz niz održanih programa, a Niko Kovačević je ispratio publiku prigodnom skladbom na saksofonu. Programom je moderirala učenica Antea Višić. Dio atmosfere je na sljedećim fotografijama.

www.tomislavnews.com/HKD Napredak Tomislavgrad