TG Kultura/Zabava

FOTO: TOMISLAVGRADSKE MAŽORETKINJE putuju na Svjetsko prvenstvo u mažoret plesu i twirlingu!

Nadolazećeg vikenda od 24.- 26.06. u Crikvenici se održava Svjetsko prvenstvo u mažoret plesu i twirlingu u sklopu WAMT organizacije, na kojemu će boje Tomislavgrada, Hercegbosanske županije i Bosne i Hercegovine braniti kadetkinje Tomislavgradskih mažoretkinja. Kadetkinje će pred sucima predstaviti svoju koreografiju s pomponima, a pored kadetskog sastava na svjetskom prvenstvu mažoretkinja nastupit će i neformacije Tomislavgradskih mažoretkinja:

– Marija Markić, kadetkinje solo pompon
– Mara Baković, kadetkinje solo štap
– Antea Bagarić i Ena Sučić, kadetkinje duo pompon
– Ivana Drmić, seniorke solo štap
– Marija Ćurković i Ivana Drmić, seniorke duo štap

Uz potporu Općine Tomislavgrad, Ćićko Commerca i Ljekarne Tabak, i nesebičnu potporu roditelja mažoretkinja Tomislavgradske mažoretkinje imat će priliku po prvi puta predstaviti se na Svjetskom mažoret prvenstvu, a svoje će umijeće na borilištu pokazati ispred mažoret timovima iz Hrvatske, Poljske, Kazahstana, Ukrajine, Italije, Češke Republike, Slovačke, Španjolske, Mađarske, Slovenije i dr.

Cure su se u ovim već vrućim ljetnim danima neumorno spremale, te nestrpljivo iščekuju svoj nastup na Svjetskom prvenstvu. Ako ste u blizini Crikvenice ovoga vikenda dođite i navijajte za naše.

Sretno Tomislavgradskim mažoretkinjama, kraljicama!

www.tomislavnews.com/Tomislavgradske mažoretkinje