TG Vijesti

FOTO/VIDEO: DOBRO vam oblačno, hladno i snježno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 2 stupnja C, nema vjetra, palo je 2-3 centimetra snijega i jutros propadava, nebo iznad duvanjskog kraja prekriveno je sivim oblacima punim padavina, a sunce se ne nazire.

Ugodan vam i blagoslovljen  današnji dan pri kraju radnog tjedna, oblačno je i hladno, snijeg je pao, ali mali tek toliko da ukrasi grane na drveću, a putove učini skliskim. Na planinama ga ima više, ali samo neka su prestale one dosadne kiše. Snijeg, ako nije baš visok da pravi problema, ljepše je vidjeti od one kišne  sumornosti, sivila, nekako je ljepši pogleda na bjelinu i čovjek se osjeća zdravije.

Pa ako ste već popili prvu jutarnju kavu polako počnite s dnevnim obvezama, prvo počnite s onim lakšima i postupno, nakon zagrijavanja, počnite rješavati, odrađivati teže poslove, zadatke.

Bez obzira na vrijeme, na oblačno nebo, na mjesto gdje se nalazite i posao koji radite, važno je kako se vi osjećate, što je u vašoj nutrini i u vašima mislima. Ako vam je srce puno ljubavi, duša mira, mislite pozitivno i imate dobre namjere, vi ste posvećeni što god radili, kuda god hodili. S osmijehom na usnama, empatijom za druge, širite radost i dobre vibracije na sve oko sebe.

www.tomislavnews.com