TG Kultura/ZabavaTG Vijesti

FOTO ČESTITKA: SINOĆ je u Tomislavgradu predstavljena knjiga Ilke Barbarića :”Zatvaraj vrata” (Štrajk glađu poslije ručka – Nemoj preko telefona) 

U Galeriji KIC-a  u Tomislavgradu sinoć (19.siječnja,2023.) je održana promocija knjige Ilke Barbarića, HTV novinara iz Mostara.  Kako je protekla promocija knjige “Zatvaraj vrata” (Štrajk glađu poslije ručka – Nemoj preko telefona)  pogledajte kroz fotografije.

Moderator programa bila je Danijela Papić, ravnateljica KIC-a, o knjizi je govorila profesorica Marija Pavković- Baković koja je studiozno kritičkim pristupom predstavila autora i njegovu knjigu te čitatelja upoznala s ovim djelom.

Ulomak iz knjige čitala je Matea Jolić, a Ivan Lerota, član Škole mjuzikla i glume, odglumio je skeč te pokazao svoje glumačke sposobnosti. Večer su uljepšale učenice Osnovne glazbene škole Matea Ćavar i Ružica Kovačević, izvedbama skladbi na harmonici i gitari .

Autor Ilko Barbarić se zahvalio posjetiteljima kazavši kako smatra da je postigao svoj cilj ako je nasmijao barem jednog čovjeka. Također, nije krio zadovoljstvo što je promocija održana u gradu Petra Miloša i Ljube Đikić.

Zahvaljujemo se autoru na darovanoj knjizi za našu knjižnicu, piše Gradska knjižnica Tomislavgrad/Tekst i foto: M. Isak

Uskoro objavljujemo tekst predstavljanja romana “Zatvaraj vrata”  – osvrt profesorice Marije Baković-Pavković

www.tomislavnews.com