TG Zanimljivosti

FOTO : VISOKA LJEPOTICA iz Roška Polja na Izboru za Miss Zagreba!

Pronašli smo jednu visoku i lijepu gimnazijalku među kandidatkinjama za Izbor miss Zagreba. Čim smo pročitali  prezime “mirisalo” nam je na duvanjski kraj, na Roško Polje!

Naravno da ni ovaj put nismo pogriješili. Ne čekajući ni trenutka, pronašli smo zagrebačku srednjoškolku Kristinu Livaju.

-Ja sam ta, Kristina Livaja koja će se natjecati za Miss Zagreba. Imam 18 godina i učenica sam 4. razreda gimnazije-spremno je na naši upit je li ona jedna od kandidatkinja Izbora za Miss Zagreba odgovorila Kristina.

Nas, prije svega zanima, ima te li veze s duvanjskim krajem, s Roškim Polje?

-Naravno, imam.  Roditelji su mi Tadija i Kata Livaja rođ. Gudelj. Otac mi je iz Roška Polja, točnije iz Vojkovića, a majka  mi je iz Crvenica. Imam mnogo i rodbine i prijatelja u Tomislavgradu u koji redovito dolazim kada god mi to škola, odnosno obveze, dopuštaju. U Rošku polju su mi baka i tetka, a u Crvenicama ujak. Ostala rodbina pristiže sa svih strana u naš lipi Tomislavgrad za Ivanjdan i Veliku Gospu, kada i ja redovito dolazim s obitelji– kaže Kristina.

Kako ste odlučili sudjelovati na Izboru sa miss Zagreba, a možda, što Vam iskreno želimo, i za  Miss Hrvatske?

– Pratim izbore za miss od malena i želja mi je bila okušati se u tome. Vidjevši da je na izboru za Miss svijeta 2017. godine, u kategoriji top modela pobijedila Nigerijka visoka 188 cm odlučila sam se i ja prijaviti. Visoka sam 190 cm i nisam se nikad u potpunosti pronalazila u sportu, pa sam pomislila da bih mogla iskoristiti svoju visinu u drugom području i eto pokušat ću u Izboru za miss.

Kada se održava Izbor i mogu li Vam čitatelji Tomislavnews.com nekako pomoći svojim glasovima?

-Izbor je 13. svibnja,2019. godine i tada će se odabrati djevojka koja će predstavljati Zagreb na Izboru za miss Hrvatske. Podržati me se za sada može samo lajkom, a ostalo je na meni i žiriju.

I hvala Vam na zanimanju za Izbor za miss Zagreba, srdačan pozdrav svim Vašim čitateljima, posebice Duvanjkama i Duvnjacima!

Evo jedna novija Kristinina fotografija iz poznatog nam okružja!

www.tomislavnews.com/ Razgovarala: Ljuba Đikić/Foto: privatni album K.Livaje