TG Kultura/ZabavaZAHVALA

FRA ŽELJKO BARBARIĆ: Hvala, Tomislavgrad! Hvala, Duvnjaci! Volim što se još uvijek volimo!

Hvala, Tomislavgrad!
Hvala, Duvnjaci!
Volim što se još uvijek volimo.
Hvala svima na dolasku. Hvala na dobrodošlici, pomoći, susretljivosti, podršci, spremnosti, otvorenosti, ljubaznosti, zagrljajima, osmijesima, suzama, pjesmi, lijepim riječima…

Predstavljanje knjige je bilo puno više od toga.

Jedna pozitivna, emotivna i posebna večer.

Hvala mojim predstavljačima Ljubici, Mariji i fra Mladenu. Hvala Snježani koja je bila posebno nadahnuta i onako divno vodila program.

Hvala fra Marinu Karačiću na emotivno otpjevanoj pjesmi. A tko nije zaplakao dok je pjevao on, zaplakali smo kad su pjevali Petra i Pere. Ili dok je govorio Đoka.

Baš sam ponosan na sve vas i tako mi je drago da smo uspjeli ispričati jednu lijepu priču i stvoriti nove uspomene. Hvala Danijeli i svima iz KIC-a na otvorenom srcu i svoj pomoći. Hvala Dražani i Kapljicama. Hvala mojim fratrima u Duvnu. Hvala i svim medijima koji su pokrili ovaj događaj.

Baš, baš lijepa večer…

Hvala svima na dolasku unatoč hladnom vremenu i snijegu. I hvala na kupnji knjiga. Pomogli smo mnogim ljudima u potrebi. Bogu hvala.

Sad čitajte i uživajte. Ako bude dobro, opet ću pisat štogod. Do nekog novog susreta…

Vaš fra Željko/Pretežno Vedro

Ako niste do sada, pročitajte na čemu zahvaljuje fra Željko Barbarić

FOTO/VIDEO ČESTITKA: U prepunoj kino-dvorani u Tomislavgradu predstavljena druga knjiga fra Željka Barbarića: „Intenzivna njega. Zapisi jednog duhovnika“

 

www.tomislavnews.com