obljetniceTG Čestitke

FOTO ČESTITKA: GENERACIJA maturanata duvanjske gimnazije školske godine 1972./1973. proslavila pola stoljeća od mature!

Sinoć su se u Hotelu “Tomislav” u Tomislavgradu okupili maturanti duvanjske gimnazije, generacija 1972./1973. školske godine.

I kako to obično biva,  svake okrugle proslave obljetnice sve ih je manje, ali to nije umanjilo radost ponovnog susreta, bilo je i suza radosnica, ali i tuge za onima koji su preminuli.

Od njih 38 u generaciji, bilo ih je 21 sinoć na proslavi 50. obljetnice od mature u Tomislavgradu.  Posjetili su grobove svojih školskih kolega koji su preminuli: Stojana Krište – Ćoke, Joze Krište, Fuada Karahasana, i razrednika Ivice Rosančića. Posjetili su i odnijeli cvijeće dragoj profesorice Višnji Kotarac, koju su ganuli do suza. S maturantima koji su sinoć proslavili pola stoljeća od mature družio se i profesor Alija Đugum.

Uz sjećanje na lijepe i bezbrižne gimnazijske dane, na mladost, na zgode i nezgode iz školski klupa, na prve ljubavi… vrijeme je brzo prošlo.

ČESTITAMO NEKADAŠNJIM MATURANTIMA NA PROSLAVI OVE VRIJEDNE OBLJETNICE I ŽELIMO IM DOBRO ZDRAVLJE I JOŠ  PROSLAVA OKRUGLIH OBLJETNICA, A KAKO SE DOBRO DRŽE I LIJEPO IZGLEDAJU  NE SUMNJAMO DA ĆE IH BITI!

www.tomislavnews.com