TG GospodarstvoTG Politika

KOMENTAR NAČELNIKA Tomislavgrada, Ivana Buntića, na Reagiranje s Bobare: Znam za probleme, ali ono što se 25 godina nije riješilo, ne može ni preko noći!

Za komentar na reagiranje Ante Sučića s Bobare, a koje smo jutros objavili, zamolili smo načelnika Tomislavgrada, Ivana Buntića.


“Znam za komunalne probleme žitelja Bobare i potpuno ih razumijem, ali ti problemi nisu od jučer, niti od prije godinu dvije, nego dulje od 25 godina, od kada je niklo ovo naselje. Sagrađeno je na polju, na močvarnom terenu, blatu i veliki problemi nastaju kada pada kiša, a posebice ovoga proljeća. Treba više vremena da se sve projektira i kanalizacija s Bobare spoji na glavni pročistač. Zapadna strana Bobara je odrađena skoro u potpunosti, a istočni dio je prošle godine prošao glavni kanalizacijski cjevovod, i još ostaje odraditi dio za ključne priključke te nakon toga onaj najlakši dio je asfaltiranje. Ali naglašavam mora se riješiti spoj i odvodnja kanalizacije s Bobara ne glavni pročistač, a onda je ovo ostalo sve jednostavnije. Ja molim žitelje Bobare za strpljenje, sve što je u našoj mogućnosti poduzet ćemo.
komentar načelnika Buntića na Reagiranje s Bobare.

www.tomislavnews.com